Διαδικασία επιλογής & εγγραφής
Αρχική / Διαδικασία εισαγωγής / Διαδικασία επιλογής & εγγραφής

Διαδικασία επιλογής & εγγραφής

Διαδικασία επιλογής & εγγραφής

Υποβολή αίτησης
Το έντυπο της αίτησης υποψηφιότητας βρίσκεται στο http://humanperformance.phed.auth.gr, στο Έντυπα -> Εισαγωγής. Ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά που διαθέτει μαζί (σε ένα ενιαίο pdf) μόνο ηλεκτρονικά στο email: msc-hp@phed.auth.gr.
Δεν γίνεται δεκτή η συμπληρωματική κατάθεση ληξιπρόθεσμων δικαιολογητικών. Οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής των δικαιολογητικών ανακοινώνονται στην προκήρυξη και τηρούνται απαρέγκλιτα.
Διαδικασία επιλογής
Η Επιτροπή Αξιολόγησης, που ορίζεται από τη ΣΕ, συντάσσει πίνακα κατάταξης των υποψηφίων με βάση τα ανωτέρω κριτήρια αξιολόγησης και με τα μόρια μέχρι το δεύτερο δεκαδικό ψηφίο, μετά από κατάλληλη στρογγυλοποίηση του τρίτου δεκαδικού. Αν υπάρχει ισοψηφία, τότε εισάγονται όλοι οι ισοβαθμήσαντες ως υπεράριθμοι.
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων
Ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος (https://humanperformance.phed.auth.gr).
Διαδικασία ενστάσεων
Ο τελικός πίνακας επιτυχόντων και τυχόν επιλαχόντων, αφού επικυρωθεί από τη Συνέλευση Τμήματος, αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ. Οι ενστάσεις υποβάλλονται σε αποκλειστική προθεσμία τριών ημερών από την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Διαδικασία εγγραφής
Η εγγραφή των επιτυχόντων στο ΠΜΣ πραγματοποιείται σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης του τελικού πίνακα στο διαδίκτυο, ηλεκτρονικά με e-mail στο : msc-hp@phed.auth.gr, αποστέλλοντας το έντυπο εγγραφής και φωτοτυπία ταυτότητας.
Οι θέσεις των επιτυχόντων που δεν θα εγγραφούν εμπρόθεσμα αναπληρώνονται από άλλους επιτυχόντες, που προέρχονται από τον πίνακα επιλαχόντων με βάση τη σειρά επιτυχίας.

Ανθρώπινη Απόδοση ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Σπουδών (ΠΜΣ) «Ανθρώπινη Απόδοση» αποσκοπεί στην προαγωγή της γνώσης, στην ανάπτυξη της έρευνας και στην κατάρτιση επιστημόνων υψηλού επιπέδου, ικανών να συμβάλουν σε θεωρητικές και εφαρμοσμένες περιοχές στα γνωστικά πεδία της μεγιστοποίησης της αθλητικής απόδοσης και της άσκησης για πρόληψη και αποκατάσταση.

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανθρώπινη Απόδοση | Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών
ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, 1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, 54124, Θεσσαλονίκη

+30 2310-992242

msc-hp@phed.auth.gr