Κατηγορίες πτυχιούχων που γίνονται δεκτοί
Αρχική / Διαδικασία εισαγωγής / Κατηγορίες πτυχιούχων που γίνονται δεκτοί

Κατηγορίες πτυχιούχων που γίνονται δεκτοί

Κατηγορίες πτυχιούχων που γίνονται δεκτοί

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι όλων των ΤΕΦΑΑ της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Επιπλέον, γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι άλλων Πανεπιστημιακών Τμημάτων και Ανωτάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της ημεδαπής ή ισότιμων αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, συναφούς γνωστικού αντικειμένου, με την εξής αναλογία:

Α. Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ σε ποσοστό 80%.

Β. Πτυχιούχοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ σε ποσοστό 20%.

Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις από πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ, οι πτυχιούχοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ μπορούν να καλύψουν τον μέγιστο αριθμό των επιτυχόντων.

Μέλη των κατηγοριών Ε.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π. και Ε.Τ.Ε.Π., εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του πρώτου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 34, μπορούν να εγγραφούν ως υπεράριθμοι και μόνο ένας κατ΄ έτος ανά ΠΜΣ, που οργανώνεται σε Τμήματα του Ιδρύματος που υπηρετούν, το οποίο είναι συναφές με τον τίτλο σπουδών και το έργο που επιτελούν στο οικείο Ίδρυμα.

Ανθρώπινη Απόδοση ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Σπουδών (ΠΜΣ) «Ανθρώπινη Απόδοση» αποσκοπεί στην προαγωγή της γνώσης, στην ανάπτυξη της έρευνας και στην κατάρτιση επιστημόνων υψηλού επιπέδου, ικανών να συμβάλουν σε θεωρητικές και εφαρμοσμένες περιοχές στα γνωστικά πεδία της μεγιστοποίησης της αθλητικής απόδοσης και της άσκησης για πρόληψη και αποκατάσταση.

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανθρώπινη Απόδοση | Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών
ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, 1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, 54124, Θεσσαλονίκη

+30 2310-992242

msc-hp@phed.auth.gr